Kanopolo

Toervaren & recreatief

Vlakwater wedstrijd

Bij DKV is een grote groep toervaarders, we zijn actief in een groot gebied van Nederland en Duitsland. Toervaren doe je op kanalen, meren en rustig stromend water.

DKV heeft een actieve groep kanopolo’ers. In teams van 5 spelers kun je spannende wedstrijden spelen. Met het internationaal kanopolotoernooi halen we de sporters naar ons toe.

Wedstrijdvaren is een van de oudste disciplines van DKV. Op verschillende afstanden probeer je zo snel mogelijk te varen.

Kano'en is een leuke sport en kun je al jong leren. Kano’s zijn er in soorten en maten, geschikt voor allerlei omstandigheden. DKV’rs gaan brandingvaren, wildwatervaren of leren freestylen.

Klik op de menu's links om meer te lezen over de verschillende disciplines bij Deventer Kanovereniging