{r.title}

Trainingen

De kanopolodiscipline van de Deventer Kanovereniging kent in het zomerseizoen de volgende vaste trainingsmomenten:

Veld 1

Vrije training

Gemengd

-

Buiten de vaste trainingsmomenten kan er onder begeleiding van een van de trainers, ook gebruik gemaakt worden van ons eigen krachthonk.

[IMAGE]

Wil je een keer meevaren?

Dit kan op de woensdagavond of tijdens introductielessen, die elk seizoen een paar keer georganiseerd worden. Hou hiervoor onze facebookpagina in de gaten of neem contact met iemand van de kanopolocommissie.

Als de introductieles je bevalt bieden wij de mogelijkheid om vrijblijvend een proefabonnement af te sluiten. Hierbij krijg je op de woensdagavond voor € 60,00 een beginnerscursus van 8 lessen. Dit bedrag is inclusief gebruik van verenigingsmateriaal zoals een kayak, spatzeil, zwemvest en helm.