Internationaal Kanopolo toernooi 2019

Voor de achtste keer organiseert de Deventer Kano Vereniging het internationaal kanopolotoernooi. Op 6 en 7 julistrong> a.s. komen wederom vele kanopolotoppers naar Deventer./strong>

 

Het toernooi wordt gespeeld op drie velden in hoofd- en eerste klasse, vele teams hebben zic

Lees verder

Persbericht open dag

Kanoën: een sport voor jong en oud!

Kom kennismaken met kanoën kan op 13 april op de open middag van de Deventer Kano Vereniging. Van 13.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom om te komen proefvaren.

Lees verder

Koningsspelen clinic afgelast.

Vanuit veiligheidsoverwegingen en in overleg met de betreffende basisschool is op donderdag ochtend 11 april 20919 besloten de koningsspelen clinic voor groep 7a die voor 12 april gepland stond toch af te blazen. Het spijt ons enorm maar de veiligheid van de kinderen moet voorop staan.

Lees verder

Wijziging Reddingsoefeningen grootwater voorjaar 2019

2019-03-21 - Daarnet kreeg ik bericht van het sportbedrijfdeventer het bericht dat er een fout gemaakt is met de planning en dat we aankomende zaterdag niet in het Borgelerbad terecht kunnen.
Das Balen!
Lees verder

Eskimoteercursus succesvol afgesloten

Vrijdag 15 februari was alweer de laatste les van de zelfredzaamheids- en eskimoteercursus van 2019. Negen cursisten van binne en buiten de vereniging hebben op zes vrijdagavonden les gehad in de schone kunst van het kenteren.

En niet onsuccesvol.

Lees verder

Eskimoteercursus 2019 bij de Deventer Kano Vereniging

De Deventer Kano Vereniging organiseert vanaf vrijdag 11 januari de jaarlijkse zelfredzaamheid- en eskimoteercursus.

Er is plaats voor max. 14 cursisten. Er zijn tot nu toe 9 inschrijvingen, dus nog 5 plaatsen beschikbaar.

Lees verder

In het koude seizoen naar het zwembad met DKV

In het koude seizoen zijn er weer een aantal mogelijkheden om in warmwater te oefenen. We hebben drie zaterdagen in het borgelerbad gereserveerd voor de lange boten. Voor Kanopolo zijn er vier zaterdagen gereserveerd.

Lees verder

Opendag 2018 goed bezocht!

De opendag van 28 april 2018 was goed bezocht. Er zijn veel mensen geweest die  hebben kunnen proefvaren en het heeft een mooi aantal inschrijvers opgeleverd. Het was een leuke dag!

Foto's van de open dag zijn te vinden op:

https://myalbum.com/album/yw6wD1PmSvwy

Lees verder

Kanocursus 2018

CURSUSINFORMATIE

Meldt je aan voor een van de cursussen via deze site of inschrijven@deventerkanovereniging.nl
Het enige wat je nodig hebt is een zwemdiploma en kleding die nat mag worden. Kano, peddel en zwemvest verzorgt de vereniging.

Lees verder

Open dag DKV zat. 28 april van 13.00 – 16.00 uur.

De Deventer Kano Vereniging (DKV) organiseert haar Open dag op zaterdag 28 april van 13.00 uur tot 16.00 uur. Iedereen is welkom aan de Gashavenstraat 9 in Deventer.

Lees verder