DKV is los!

Na een sluiting van bijna twee maanden, mag er vanaf 11 mei ook door volwassenen weer buiten gesport worden. Zo blij als koeien in de lente de wei in huppelen, gaan wij kanovaarders weer naar de rivier.

Dat betekent ook dat alle trainingen van DKV (zij het in aangepaste vorm) weer opgestart zijn.

We moeten ons nog aan enkele beperkingen houden. Voor de volledigheid:
- Kleedkamers en de kantine zijn vanaf 1 juli weer geopend. Houd je aan de voorgeschreven afstand. Is het te druk in de kleedkamer, wacht dan even tot er ruimte is.
- Gebruik en huur van verenigingsmateriaal is toegestaan, mits je dit na afloop goed schoonmaakt.
- In deze periode blijft het extra belangrijk om het verenigingsgebouw en -terrein schoon en netjes te houden.
Binnen die beperkingen hervatten we ons normale verenigingsleven en jaarprogramma.

Er is veel werk verzet door vrijwilligers om het DKV terrein weer klaar te maken voor de zomer:
- Het gras is vers gemaaid
- Op de kampeerweide is een buitenbar verrezen.
- Trainingen van polo, wedstrijd en jeugd zijn weer in volle gang.
- Vlonders zijn versteld en opnieuw vastgemaakt. Doelen verplaatst en belijning is aangelegd.
- Er zijn bij de ingangen nieuwe borden aangebracht, zodat we beter herkenbaar zijn.

Hartelijk dank aan iedereen die daaraan (en aan alle andere klussen hier niet beschreven) heeft meegwerkt.

Als je vragen hebt over wat wel- en niet mag ten aanzien van kanovaren in coronatijd, vraag het een bestuurslid. Laten we, al dan niet met elkaar, weer gaan genieten van onze kanosport. Tot ziens op het water.