In het koude seizoen naar het zwembad met DKV

In het koude seizoen zijn er weer een aantal mogelijkheden om in warmwater te oefenen. We hebben weer vijf zaterdagen in het borgelerbad gereserveerd voor de lange boten. Voor Kanopolo zijn drie zaterdagen gereserveerd. In januari en februari gaan we weer een zelfredzaamheid en eskimoteercursus organiseren. En aan het begin van het warme seizoen is er voor de grootwatervaarders de "moreel verplichte" reddingsoefeningen.

De zelfredzaamheids en eskimoteercursus is open voor leden en voor mensen van buiten DKV. De andere trainingen zijn alleen voor DKV-leden.

De zwembadtrainingen vinden plaats op:

• Zaterdag 18 november 2017
  • Zaterdag 9 december 2017
  • Zaterdag 13 januari 2018
  • Zaterdag 3 februari 2018
  • Zaterdag 3 maart 2018

Max 12 deelnemers per keer. Opgeven bij Paul van der Lee inschrijven@deventerkanovereniging.nl

Voor de kanopolo trainingen kan je contact opnemen met Raimond Hof.

De zelfredzaamheids en eskimoteer cursus vind plaats op de vijdag avonden 12, 19 en 26 januari en op 2, 9 en 16 februari in het instructiebad van de Scheg.

Max 14 deelnemers!

Kosten en nadere informatie worden binnenkort bekend gemaakt

Op 7 april gaan we voor het laatst naar het zwembad voor de Veiligheidsoefeningen. Een "verplicht" nummer voor alle grootwatervaarders. Nadere informatie volgt later.

Maximaal 12 deelnemers per les.