Internationaal Kanopolo toernooi 2018

Het DKV internationaal kanopolotoernooi komt er weer aan. Vrijwilligers zijn volop aan de slag om de 32 topteams uit 5 landen optimaal te kunnen laten spelen. Zaterdag 30 juni begint het toernooi en zondag 1 juli eindigt de finale om 16:30. Dit jaar is de 7e editie en komen er weer veel kanopolotoppers naar Deventer.

Het toernooi wordt gespeeld op drie velden in hoofd- en eerste klasse.  Deelnemers komen dit jaar uit België, Denemarken, Duitsland, Groot-Brittannië en Nederland. DKV komt aan de start met twee teams, waaronder het al jaren aan de top staande Hoofdklasseteam: acht keer Europees kampioen, dertien keer Nederlands kampioen.
De wedstrijden worden gevaren in de Cebecohaven bij de Deventer Kano Vereniging op zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zondag van 09.00 tot 16.30 uur. De finales op zondag 1 juli worden gespeeld tussen 15.00 en 16.30 uur.