Wijziging Reddingsoefeningen grootwater voorjaar 2019

2019-03-21 - Daarnet kreeg ik bericht van het sportbedrijfdeventer het bericht dat er een fout gemaakt is met de planning en dat we aankomende zaterdag niet in het Borgelerbad terecht kunnen.
Das Balen!
Maar het zwembad is voor 6 april nog gereserveerd en krijgen een ander moment op een andere zaterdag aangeboden (niet zaterdag de 13 april vanwege de opendag). Vanwege het vervallen van de familiegelegenheid kan ik op zaterdag 6 april reddingsoefeningen geven.

Dus herkansing op 6 april en nog een andere datum. Volgende week wordt bekend welke andere datum.

Al heel snel zijn de jaarlijkse reddingsoefeningen voor de grootwater- en zeevaarders onder ons. De reddingsoefeningen vind het bestuur van DKV "moreel verplicht" voor grootwatervaarders:
Voor deze oefeningen is het borgelerbad op twee dagen gereserveerd:

• Zaterdag 6 april 2019
  • een tweede zaterdag waarvan de datum snel volgt

Omdat DKV veilig varen en het beheersen van reddingstechnieken voor grootwatervaarders noodzakelijk vind zijn er aan deze training geen kosten verbonden.
Geef je snel op en geef dan de volgende zaken aan:
  • Op welke van de twee dagen je kan en wil. Je kan/mag maar op één van beide dagen meedoen.
  • Beheers je al reddingsmethoden en welke (kiwi methode, hielhaak methode, X-redding, andere reddingmethoden) of dat je juist weinig ervaring heb.?
  • Beheers je de reddingstechnieken voldoende en wil je meedoen als begeleider?

Er geldt per groep een maximum van 12 deelnemers. Anders is het bad te vol. Beheers je deze reddingstechnieken en wil je mee als begeleider bel mij dan AUB even.
Voor beide dagen geldt de volgende planning:
  • 15:30 verzamelen bij DKV en boten laden
  • 16:15 vertrek naar het Borgelerbad
  • 16:30 aankomst, boten afladen en omkleden
  • 16:45 - 17:45 Reddingsoefeningen
  • 17:45 aankleden, boten laden en naar DKV
  • 19:00 klaar om naar huis te gaan.

Neem de volgende zaken mee:
  • Schone boot
  • Zwemkleding
  • Zwemvest
  • Spatzeil
  • Lenspomp/handpomp
  • Spanbanden om boot te binden.

Op de botenwagen kunnen maximaal 12 boten! Als je je opgegeven hebt laat ik je weten voor welke groep je ingeschreven bent. Tot ziens bij de reddingsoefeningen!
Paul van der Lee - 06-51139043 - inschrijven@deventerkanovereniging.nl

Kijk voor links naar filmpjes op de pagina met handige links