Voorlopige planning DKV Toerkalender 2020

Hierbij de voorlopige toerkalender 2020.

De tochten in oktober zijn onder voorbehoud van de corona ontwikkelingen.

28 maart
Toertocht naar de Wieden. Opening van het vaarseizoen, waar we genieten van de Wieden voordat het riet te hoog groeit om nog veel te kunnen zien. Opgeven en meer informatie bij Martijn Bakker.

19 april
Toertocht door Waterland. Cor Lammes leidt een tocht door zijn geboortestreek.
Opgeven en meer informatie bij Cor Lammes.

26 april
Open dag. Vrijwilligers gevraagd voor bar/catering, rondleiding door het botenhuis, begeleiden van “instappers” en gewoon om er een gezellige boel van te maken.
Opgeven bij Martijn Bakker.

9 mei
TKBN vollemaan tocht in de Biesbosch. Opgave en informatie via Renate Bongertman (het is een tocht die niet door DKV wordt georganiseerd… en vol is vol).

21-24 mei
Kamper Kano Kampeer Klassieker in het hemelvaartsweekend, georganiseerd door K.V. Skonenvaarder (Kampen). Vierdaagse kampeertocht rondom Kampen, het Ketelmeer, de Wieden en de Ijssel.
Voor details, zie https://www.skonenvaarder.nl/4k-toertocht/

28 mei-2 juni
Pinkstertocht op de Lahn, georganiseerd door Ab Kolkman. Speciaal geschikt voor open kano’s.
Opgeven en meer informatie bij Ab Kolkman.

14 juni
Toertocht naar de Marker Wadden. Cor Lammes leidt een toertocht naar de Marker Wadden. Deze tocht kan vanwege weersomstandigheden uitvallen of verplaatst worden.
Opgeven en meer informatie bij Cor Lammes.

20 juni
Midzomernachttocht. Op de Ijssel maximaal genieten van de langste nacht van het jaar. Want “die nacht ist nicht allein zum schlafen da”.
Opgeven en meer informatie bij Iris Assenberg.

24 juni
Toertocht naar Olst, als afsluiting van de cursus. Deze tocht kan, afhankelijk van het verloop van de cursus, nog worden verplaatst.
Opgeven en informatie bij Martijn Bakker.

27 juni
Toertocht naar de Wieden, speciaal geschikt voor beginnende of rustige kanovaarders.
Opgeven en meer informatie bij Henk en Corrie Nijkamp.

11-18 juli
Toertocht door de Mecklenburger Seeenplatte. Volop genieten van dit prachtig natuurgebied.
Opgeven en meer informatie bij Siep Littooij.

25 juli
Toertocht over de Regge. Landelijk Nederland op z’n best op dit kronkelend riviertje.
Opgeven en meer informatie bij Lody Koning en/of Henk Nijkamp

12-15 augustus
Sail Amsterdam. We weten nog niet precies wat- en hoe we gaan meedoen aan een kanosaluut.
Maar houd het weekend vast vrij.

23 augustus
Brandingvaren bij Hoek van Holland. Ook geschikt voor andere disciplines en iedereen die eens lekker in de golven wil spelen. Opgeven en meer informatie bij Jurre Diteweg.

28-30 augustus
Giethoorn kamp. Samen genieten van de Wieden, de gondelvaart en een barbecue.
Opgeven en meer informatie bij Ab Kolkman.

5 september
Toertocht rondje Kortenhoef. Lody Koning en K.V. Keistad organiseren een kanotocht in de omgeving van Kortenhoef. Opgave en meer informatie bij Lody Koning.

27 september
Veluwerally. Als vereniging zijn we nog op zoek naar iemand die namens ons wil helpen met de organisatie.
Meer informatie bij Martijn Bakker.

11 oktober
Toertocht op de Dinkel. De tocht op de Dinkel is onze traditionele afsluiting van het vaarseizoen en kan alleen worden gevaren buiten de zomermaanden en bij voldoende waterstand.
De exacte datum is daarom niet zeker. Opgeven en meer informatie bij Martijn Bakker.

31 oktober
Toertocht op de Regge. Opgeven en meer informatie bij Henk Djurrema of Lody Koning.