{r.title}

Beheergroepen 2021

Op veler verzoek tijdens de ALV 2021, hierbij de beheergroepen nogmaals gepresenteerd. We hopen dat via de beheergroepen de disciplines korte lijntjes hebben met de verschillende zaken die bij DKV geregeld moeten worden. Elke beheergroep heeft een contactpersoon in het bestuur, die helpt mede bepalen wat de budgetten zijn.

Gezamenlijk bespreken de beheergroepen wat de gebruiksregels zijn, roosters van gebruik, wat er aan schoonmaak, opruimen of dagelijks/wekelijks/etc onderhoud nodig is, enz. En investeringen, zoals renovatie. Natuurlijk leunen veel werkzaamheden op mensen die al lang onze vaste vrijwilligers zijn, op vakmensen vanuit de vereniging of daarbuiten en op vrijwilligers tijdens klusmomenten of werkdagen.

De bedoeling is dat iedere beheergroep bestaat uit minimaal een lid van elke discipline, dus een polo’r, een toervaarder en een wedstrijdvaarder of jeugdlid. Die houden contact met hun eigen discipline, bedenken wat die discipline nodig heeft of kan bieden.

Leden kunnen ook snel hun ‘eigen’ deelnemer in de beheergroep bereiken voor vragen, opmerkingen en aanbod om iets te doen. Voor aanmelding om lid te worden, neem contact op met je discipline commissaris of met onderstaande contactpersonen.

Overzicht beheergroepen:

Beheergroep

Ruimten & Materialen

Contactpersoon Bestuurslid

Gebouw en installaties

Buitenschil gebouw, constructie, afwatering, installaties, GWE, technische ondersteuning beheergroepen (Duurzaamheid, Comfort, Veiligheid)

Siep Littooij

Binnenruimte beneden

Kleedkamers, toiletten, entree, gang, trap, bestuurskamer

wn Siep Littooij

Communicatie

Website, social media, Kajak/nieuwsbrief, flyer, open dag, persberichten

Paul Snijders

Havens

Havens, watergebied met vlonders, belijning & boeien (incl m2 opslag in botenwagenloods) uitkijkpunt dijk, opslag achter het gebouw (zuidzijde)

Marten van Eerten

Horeca

Bar, buitenbar, kantine, balkon, terras, kampeerweide, keuken, zolder en voorraadhok

Derk Kuper

Sportzaal

Gehele sportzaal, opslagruimte gewichten + zolder daar boven, incl doorgang traplift

Job Leussink

Botenloods

Botenloods met kasten, trap/traplift, opstelplaatsen en verenigingsbotenloods

Agnes Huidink

Botenwagens

Botenwagens & -loods, voorplaats, fietsenrek,

Job Leussink