DKV Jeugdkamp 2022

Op vrijdag 8 juli t/m zondag 10 juli organiseren we het jeugdkamp van de Deventer kanovereniging. Dit kamp staat bol van sportiviteit, activiteiten en gezelligheid. Op het DKV terrein gaan we een weekend kamperen. Kano instructie wisselen we af met sport en spel op het land.

Flyer dkv jeugdkamp 2022

Het jeugdkamp wordt georganiseerd door de DKV leden. Onder leiding van een paar leden met veel ervaring in het organiseren van jeugdkampen bij de scouting is er een enthousiaste leiding groep. Zie voor meer foto's van vorig jaar onze instagram pagina.

Op vrijdag 8 juli om 18.30 uur kan het kamp beginnen. Op zondag is er vanaf 15.00 uur een afsluitende barbeque samen met ouders en broertjes of zusjes.

Meer informatie of aanmelden? Stuur een mailtje naar dkvjeugd@deventerkanovereniging.nl.