DKV faciliteert WSV instructeursopleiding kajak nivo 2 en 3.

Het Watersport verbond heeft het bestuur van DKV gevraagd of de kanovereniging de instructeursopleidingen nivo 2 en nivo 3 wil helpen door het clubgebouw/terrein beschikbaar te stellen.

Omdat we al langer bezig zijn om een dergelijke opleiding bij ons te laten plaatsvinden hebben we daar positief op geantwoord. We hebben daarnaast ook gevraagd om plaatsen beschikbaar te stellen voor DKV'ers die mee willen doen. Vooralsnog zijn er drie kandidaten vanuit onze vereniging. De opleiding zal dus op ons terrein, in ons gebouw en op "onze" wateren plaatsvinden.

De nivo 2 opleiding is een algemene opleiding voor alle vaardisciplines en vind plaats op de zondagen 23 april, 14 mei, 21 mei en 18 juni (deze data zijn gewijzigd). Tijdens die dagen zal er dus gebruik gemaakt gaan worden van ons gebouw.

De nivo 3 opleiding vind bij voldoende belangstelling plaats op zaterdagen 17 juni, 8 juli, 2 september en 16 september. Ook tijdens die dagen zal er dus gebruik gemaakt gaan worden van ons gebouw.

Hoe het er allemaal precies uit gaat zien weten we op dit moment nog niet, mogelijk dat er bij het verschijnen van de volgende kajak nadere details bekend zijn.

Heb je hierover vragen? Neem dan even contact op met Paul van der Lee, inschrijven(at)deventerkanovereniging.nl, 06-51139043. 

mvg Paul van der Lee

Terug