Open dag 13 april 2019

Dit jaar was de open dag op 13 april.

Veel mensen zijn druk geweest om posters op te hangen en het artikel was geschreven door Etina en had alweer in de krant gestaan. We hadden er zin in, hoewel het weerbericht niet bijster geweldig was.

Toch was het een gezellige dag. Om 12.00 uur hebben we met 31 mensen geluncht van de polo en van de toer. Daarna gingen de kano poloërs  hard aan het werk om de taken te doen die ze toegezegd hadden. 2 van hen en de anderen van de toer hielpen met de voorbereiding van de open dag.

We hadden weer 2 tentjes opgezet en om 14.00 uur kwamen de eerste mensen. Doordat het weer erg koud was, met tussendoor de zon en afgewisseld met een hagelbui, kwamen er minder mensen dan  vorig jaar, maar de mensen die kwamen waren erg gemotiveerd en vertelden dat ze de cursus wilden doen. 1 man kwam om zich te oriënteren op de kanopolo van DKV en heeft zich later als lid ingeschreven. Om 14.30 gingen 2 kano polo teams een demonstratie wedstrijd met elkaar spelen. Erg leuk om te zien. Knap dat ze doorgingen, ook tijdens een hagelbui.

Iedereen hartelijk bedankt.

Onderstaand zien jullie de link naar de foto`s van de open dag. Graag ivm privacy de foto`s niet op facebook zetten.

https://myalbum.com/album/JFfbgvdHVxK7 

 

 

Terug