Pinksterkamp 2018

Lekker kamperen in je tent, caravan of camper, twee of drie dagen heerlijk (relaxed) kanoën, barbecueën, samen of zelfstandig koken/eten, bij elkaar zijn op het ‘DKV veld’.... Ofwel: een gezellig weekend met DKV leden onder elkaar. We kennen bij DKV al jaren een geslaagd Pinkster-kanoweekend!

Het Pinksterkamp is dit jaar bij Camping Simmerwille te Eernewoude (Earnewâld, Friesland).

Ga je mee? Geef je voor 18 april op bij Ab Kolkman (zie ook de inschrijflijst bij DKV)! Wil je de kano op de trailer meenemen? Geef dit dan aan bij de opgave. Je moet zelf tijdig via de website van de camping een plaats voor je kampeermiddel reserveren (vermeld: DKV).

De kanotrailer gaat mee maar heeft beperkte capaciteit, dus het is van belang dat we duidelijkheid hebben over het aantal kano’s wat met de trailer mee moet. Het kanotransport op de trailer is voor eigen risico. De kosten voor het kanovervoer bedragen per plaats €4,- voor heen- en terug, €2,50 bij een enkele reis. Let op! Zelf op- en afladen (woensdagavond laden, donderdag vertrek, maandag afladen).

Locatie: Camping Simmerwille te Earnewâld

Kampeerkosten: Zie de website van Camping Simmerwille te Earnewâld, we krijgen een kleine korting als je bij de camping betaald (pin of contant)

BBQ: zaterdagavond, dus vergeet je BBQ niet :)

Opgave: bij Ab Kolkman of de lijst bij DKV (voor 18-april)

 

 

 

 

 

Terug